Röda krusbär är en av mina absoluta favoriter. Notera att fruktsaften har bubblat upp fint genom smuldegen och färgat den alldagliga formen ljuvligt rosa. Mitt bästa tips för liva upp ditt porslin är alltså att skippa potatismjölet som egentligen ska strös över bären för att kapsla in vätskan. Smaken då, undrar ni? To die for, säger jag.








GE MIG!
Det är bara att komma ner! :)
Det ser ju läckert ut med färgningen så det måste jag ju ta och prova nästa gång jag ska fram med den trista formen ;) Martina
Martina, det tycker jag absolut du ska göra. Det är ju en prisvärd lösning om inte annat. ;)
Komma ner??
KOM UPP LÅTER WAAAAY BETTER!
Seså, börja packa and get your ass(ets) upp till Sthlm igen!
Jamen, jag kommer ju imorgon.
Men jag tror jag låter kalorierna vara kvar här nere.
Påsk alltså, djävulens påfund... ;)