apropå den där pajen

Röda krusbär är en av mina absoluta favoriter. Notera att fruktsaften har bubblat upp fint genom smuldegen och färgat den alldagliga formen ljuvligt rosa. Mitt bästa tips för liva upp ditt porslin är alltså att skippa potatismjölet som egentligen ska strös över bären för att kapsla in vätskan. Smaken då, undrar ni? To die for, säger jag.


  • Spread The Love
  • Digg This Post
  • Tweet This Post
  • Stumble This Post
  • Submit This Post To Delicious
  • Submit This Post To Reddit
  • Submit This Post To Mixx

6 svar på “apropå den där pajen”

  1. Olgo - the Pie Craver säger:

    GE MIG!

  2. sandra säger:

    Det är bara att komma ner! :)

  3. Anonym säger:

    Det ser ju läckert ut med färgningen så det måste jag ju ta och prova nästa gång jag ska fram med den trista formen ;) Martina

  4. sandra säger:

    Martina, det tycker jag absolut du ska göra. Det är ju en prisvärd lösning om inte annat. ;)

  5. Olga säger:

    Komma ner??
    KOM UPP LÅTER WAAAAY BETTER!
    Seså, börja packa and get your ass(ets) upp till Sthlm igen!

  6. sandra säger:

    Jamen, jag kommer ju imorgon.
    Men jag tror jag låter kalorierna vara kvar här nere.
    Påsk alltså, djävulens påfund... ;)

Lämna en kommentar

 
Converted by Ritesh Sanap | Sponsored by Downloaddeck.com Powered by Giant Themes